![Sardines à l'escabèche Sardines à l'escabèche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BD8CEE65-3C5F-4811-A660-A4E82522E055/Derivates/197b8de6-c8af-4f11-8dcb-f99a269d6743.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons nouveaux
- 150 g de carottes, coupées en tronçons
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de graines de coriandre
- 300 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 90 g de vinaigre de cidre
- 2 cubes de fond de légumes
- 3 tours de moulin à poivre 5 baies
- 8 sardines fraîches entières, vidées et nettoyées, levées en filets
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 732 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 438.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Champignons à la grecque à la harissa
4h 40min
Huile pimentée chinoise 🌶️🌶️🌶️
25 Min
Poires à la vapeur de thé, miel citronné
45 min
Sardines grillées à la gremolata
35 min
Gambas au romarin
40 min
Poires au vin rouge
3hod. 20min
Soupe de poulet aux champignons noirs
45 min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 godz. 15 min
La pichade de Menton
4小时
Tartare de sardine sur fonds d’artichaut
45 min
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min