Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de coques fraîches
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 botte de ciboulette fraîche, en tronçons de 5 cm
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- sel
- poivre moulu
- 500 g d'eau
- 480 g de haricots blancs en boîte, type "gigantes" ou "butter white beans" (dans les épiceries orientales, espagnoles ou en magasins bio), égouttés et rincés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 750 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12h
Soupe froide de légumes et salade
1h 5min
Salade de fruits de mer et légumes croquants
3 Std.
Brioche farcie à la viande de porc, blette, fenouil et fromage
5 Std.
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Soupe de fruits de mer provençale
25 Min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2 Std.
Champignons à la grecque à la harissa
4h 40min
Soupe des hortillons
1 Std. 15 Min
Pommes de terre, haddock et épinards
35 Min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min