Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace au fromage blanc citronné (la veille)
- 1 citron vert non traité (zeste et jus)
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- 300 g de fromage blanc 40 % m.g.
Le carpaccio de bar (le jour même)
- 350 g de filet de bar, sans la peau
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 brins de coriandre fraîche, ciselés
- 20 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 756.2 kJ / 180.7 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 444.8 mg
Alternatieve recepten
Velouté d'aubergine
45 min
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1 Std. 10 Min
Houmous de lentilles à la purée d'amande
55 Min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6h 25min
Magret de canard à la courge et orange sous-vide
1 Std. 25 Min
Gravlax de cabillaud au piment fumé
3 Std. 10 Min
Wraps de rillettes de cabillaud, chou rouge, roquette et sauce curry-gingembre
1hod.
Crème glacée au maïs
Geen beoordelingen
Baozi au sésame noir
2hod. 20min
Figues à la cardamome et glace au yaourt (sous-vide)
1 godz. 5 min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12 Std.
Velouté de champignons et noisettes XXL
40 Min