Compatibele versies
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 300 g de brocciu
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- 25 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de noisettes, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1399 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Velouté de panais, petits pois et moules
55 min
Légumes vapeur, vinaigrette à la grenade
45 min
Salade de fèves aux coques à la menthe
55 min
Petits pois à la française
30 min
Salade de pommes de terre, pesto de cresson
50 min
Légumes croquants
1h
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Tartare de thon rouge
1h 15min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35 min
Riz aux petits légumes
40 min
Filets de colin, purée de haricots plats
35 min