Compatibele versies
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 300 g de brocciu
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- 25 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de noisettes, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1399 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1 Std. 5 Min
Cabillaud et riz vénéré
55min
Bar et fenouils caramélisés
1 Std. 15 Min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45min
Crème aux fanes de radis et lard fumé
1 godz. 50 min
Salade de cabillaud, tomate et céleri
1h 30min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Poires à la vapeur de thé, miel citronné
45min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Œuf mollet aux asperges
1h 20min
Pommes vapeur (200-400 g)
20 min
Artichaut poivrade en barigoule
35min