Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 200 g de haricots verts frais, coupés en tronçons
- 1 échalote, coupée en deux
- 1 piment frais, coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
- 1 feuille de sauge fraîche, et un peu pour la finition
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de pois chiches en conserve, égouttés et un peu pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 699 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poivron vapeur (100-300 g)
15min
Salade de fèves aux coques à la menthe
55 Min
Soupe de blette
35min
Pommes vapeur (200-400 g)
20min
Papillotes d'artichauts au vin blanc et échalotes
1h 15 min
Poêlée d'anguilles et rougail
Geen beoordelingen
Cake aux carottes, persil et chèvre
1u. 10min
Terrine épinard-brocoli
4hod. 45min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 Std. 25 Min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55 Min
Navets vapeur (200-600 g)
30min
Fond d'artichaut à la framboise
1u. 10min