Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 200 g de haricots verts frais, coupés en tronçons
- 1 échalote, coupée en deux
- 1 piment frais, coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
- 1 feuille de sauge fraîche, et un peu pour la finition
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de pois chiches en conserve, égouttés et un peu pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 699 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartinade pimentée de haricots rouges
10 min
Purée de haricots blancs aux épinards
35min
Boulettes lentilles-champignons, purée de chou-fleur, sauce à la moutarde
1h 40 min.
Flans de poireau
35min
Crème de carottes au quinoa
1h
Purée de haricots blancs
12sa 30 dk
Nouilles de carotte et pesto de fanes
50min
Mugcake caramel et cacahuètes
10 min
Pancake complet au cottage cheese et chou vert
45min
Risotto de quinoa à l'aubergine
3 godz.
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Soupe de betterave, toast aux oignons caramélisés
50min