Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 105 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
- 400 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 250 g d'olives vertes dénoyautées
- 1 c. à soupe de câpres au vinaigre
- 15 g d'huile d'olive
- 2 brins de basilic frais
- 1 c. à soupe de moutarde
- 15 g de gruyère, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1374.1 kJ / 328.4 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 712.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin dauphinois aux cèpes
1h 30min
Quiche aux épinards et feta
1h 20min
Pissaladière à l'origan
3h 20min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3 Std. 30 Min
Pissaladière aux oignons rouges
50min
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1h
Tarte aux courgettes et au pesto
1 Std. 35 Min
Pissaladière
3 Std.
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1 Std. 5 Min
Tarte feuilletée express aux tomates et au parmesan
2h 30min
Tarte Tatin de tomates
1h
Tarte au thon à la tomate
1h 30min