Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 côtes de veau, premières épaisses (800 g env.)
- 1 pincée de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- 900 g d'eau
- 200 g de polenta
- ¼ cube de bouillon de légumes, émietté
- 150 g de crème
- le zeste d'un citron jaune
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2998 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
13 Std. 40 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4 godz. 40 min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Quenelles nature, comté et épinards
45min
Veau bolognaise et polenta
35min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10 min