Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 côtes de veau, premières épaisses (800 g env.)
- 1 pincée de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- 900 g d'eau
- 200 g de polenta
- ¼ cube de bouillon de légumes, émietté
- 150 g de crème
- le zeste d'un citron jaune
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2998 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Purée de maïs au miso
25min
Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe
1u. 40min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise
50 мин.
Œufs brouillés aux asperges
35min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4h 40min
Œuf brouillé au saumon fumé
20min
Veau bolognaise et polenta
35min