Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 cm de gingembre frais, pelé et coupé en huit
- 1 mangue, coupée en fines lamelles
- 4 portions de dos de cabillaud
- 8 grosses crevettes crues, décortiquées
- 4 gousses de vanille, coupées en deux dans la longueur
- sel
- poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- 180 g de riz
- pousses d'alfalfa
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1662 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon vapeur, sauce céleri et taboulé
45 Min
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35min
Salade de cabillaud, sauce à la mangue
35min
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Saumon aux épices et pommes de terre
40min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Bar vapeur, sauce à la mangue et légumes d’hiver
55min
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35min
Papillote de truite aux pommes et curry
30min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45 Min
Saint-Jacques en nage épicée
25 min