Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange
TM6 TM5 TM31

Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange

3.9 (44 beoordelingen)

Ingrediënten

  • ½ bouquet d'aneth frais
  • 1 oignon, coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 4 haut de cuisse de poulet, avec peau et os
  • 2 blancs de poulet
  • 1 orange
  • 3 bulbes de fenouil
  • 300 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de boulgour
  • 200 g d'eau chaude

Voeding
per 1 portions
Calorieën
2364 kJ / 564 kcal
Eiwitten
45 g
Koolhydraten
43 g
Vetten
22 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten