Compatibele versies
Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet d'aneth frais
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 haut de cuisse de poulet, avec peau et os
- 2 blancs de poulet
- 1 orange
- 3 bulbes de fenouil
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de boulgour
- 200 g d'eau chaude
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2364 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10min
Cabillaud sauce coco-menthe, courgettes et quinoa aux oignons
50 Min
Saumon à la sauce japonaise et légumes verts
30 Min
Curry de dinde à l’indienne et céleri-rave
35min
Tajine de poulet aux oranges caramélisées
40min
Papillotes de poulet à la japonaise
35min
Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes
50 Min
Dinde au lait de coco et petits légumes
55 Min
Poulet vapeur, purée pomme-céleri et courge
1 Std. 5 Min
Poulet mariné, courgette et poivron rouge
1h 10min
Poulet piccata, boulgour au citron
45 Min
Curry poulet-crevettes-ananas
35min