Compatibele versies
Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet d'aneth frais
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 haut de cuisse de poulet, avec peau et os
- 2 blancs de poulet
- 1 orange
- 3 bulbes de fenouil
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de boulgour
- 200 g d'eau chaude
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2364 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Cuisse de dinde à la tomate et aux légumes
1 godz. 5 min
Mijoté de patates douces au bœuf et aux épinards
1 Std. 40 Min
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35 Min
Tajine de dinde aux dattes, épices et chou romanesco
45 Min
Papillote de thon dans une feuille de chou
55 Min
Poulet à l’ananas à la cubaine
50 menit
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10 min
Mijoté de bœuf aux carottes
1j
Pilons de poulet laqués à la mangue
55 Min
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1j
Tajine de lapin aux fruits secs
1j 25 menit
Tajine de poulet aux oranges caramélisées
40 min