Compatibele versies
Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet d'aneth frais
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 haut de cuisse de poulet, avec peau et os
- 2 blancs de poulet
- 1 orange
- 3 bulbes de fenouil
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de boulgour
- 200 g d'eau chaude
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2364 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Ragoût de dinde à l'ail
40min
Papillote de merlu, semoule complète et légumes
40min
Cabillaud sauce coco-menthe, courgettes et quinoa aux oignons
50 Min
Boulettes de veau au citron, courgettes et sauce au yaourt
40min
Poulet piccata, boulgour au citron
45min
Saumon à la sauce japonaise et légumes verts
30min
Navarin aux petits légumes
1h
Filet mignon de porc, pommes de terre, brocoli et sauce moutarde
1óra 5p
Mijoté de dinde, légumes printaniers
40min
Sauté de porc à la mandarine et au curcuma
1h 50min
Poulet à la sauge, légumes à la crème
1óra 5p