Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan et quelques copeaux pour la finition
- 4 escalopes de veau, fines
- du sel
- du poivre moulu
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 4 tranches de jambon cru, fines
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 100 g de crème fraîche légère
- copeaux de parmesan
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2266 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Veau bolognaise et polenta
35 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 godz. 10 min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50 min
Polenta au gorgonzola
25 min
Polenta crémeuse aux épinards
35 min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2h
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 min