Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 3 gousses d'ail, pelées
- 1 tomate, pelée et en morceaux
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel (et 2 pincées)
- du poivre moulu
- 1 oignon, émincé
- 2 gousses d'ail
- 200 g de poireau, émincé finement
- 1 branche de céleri, en petit dés
- 100 g de carotte, en petits dés
- 1000 g d'eau
- 100 g d'haricots verts extra-fins, en tronçons
- 150 g de haricots coco roses, frais et écossés
- 100 g de pomme de terre, en petits dés
- 200 g de courgette, en petits dés
- 70 g de pâtes sèches, type spaghetti (complet), en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Pompes à l'huile
3 godz.
Oreillettes
3 Std. 40 Min
Brioche des rois
6 Std. 35 Min
Soupe au chou (caldo verde)
40min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Soupe au pistou
1h 25 min
Soupe au pistou
40min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45min
Pizza au curcuma aux anchois, fleurs de courgettes et oignons
2 Std. 15 Min
Soupe au pistou
40min
Sayur Iodeh (soupe de légumes au lait de coco)
50min
Soupe corse
13h 15 min