Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 3 gousses d'ail, pelées
- 1 tomate, pelée et en morceaux
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel (et 2 pincées)
- du poivre moulu
- 1 oignon, émincé
- 2 gousses d'ail
- 200 g de poireau, émincé finement
- 1 branche de céleri, en petit dés
- 100 g de carotte, en petits dés
- 1000 g d'eau
- 100 g d'haricots verts extra-fins, en tronçons
- 150 g de haricots coco roses, frais et écossés
- 100 g de pomme de terre, en petits dés
- 200 g de courgette, en petits dés
- 70 g de pâtes sèches, type spaghetti (complet), en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Soupe au pistou
1h 25min
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4h 10min
Cocas niçoises
3h 15min
Soupe au pistou
40 min
Soupe au pistou
40 min
Brioche des rois citron et fève tonka
4h 30min
Légumes farcis de l'été
3h
Gratin de poisson et fruits de mer, béchamel végétalienne
1 godz. 30 min
Soupe de pois cassés finlandaise
12h
Petits farcis provençaux aux restes de viande
1h 25min
Mouna brioche de Pâques
8h 55 min