Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 2 gousses d'ail
- le jus d'un citron jaune
- 8 petits artichauts
- 500 g d'eau, et de l'eau froide pour les artichauts
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 bouquet de persil frais, ciselé
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de romarin frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Gratin de blettes
1h
Feuilleté de légumes et champignons à la crème
1h 30min
Croquettes de chou-fleur, mayonnaise au safran
1h 30min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron - Mousse glacée aux fruits rouges
1h
Epinards à la crème
25 min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12óra 45p
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
1h 45min
Beignets de courgettes comme des acras
1h 45min
Flan au topinambour, sauce au gruyère
40min