![Papillotes d'artichauts au vin blanc et échalotes Papillotes d'artichauts au vin blanc et échalotes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5f974888d8ffd159030209d6e429dab4/Derivates/27d173d6aef4ec33521d1382aaeb50d24cb09fb1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 2 gousses d'ail
- le jus d'un citron jaune
- 8 petits artichauts
- 500 g d'eau, et de l'eau froide pour les artichauts
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 bouquet de persil frais, ciselé
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de romarin frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Buddha bowl lentilles, petit épeautre et crevettes
1 godz. 15 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 godz.
Tarte aux oignons et tapenade
1 Std. 10 Min
Tourte aux blettes
2 Std. 20 Min
Potée de légumes
1 godz. 30 min
Poke bowl au quinoa et au seitan
1 godz.
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 Std. 45 Min
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1 Std. 50 Min
Spaghetti complets aux épinards et à l'ail
35 min
Salade de crudités et œufs durs mayonnaise
20 min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min
Artichauts marinés à l'italienne
12h