Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 15 g de gingembre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 20 feuilles de menthe fraîche
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- 600 g de lotte
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de carottes, en gros morceaux
- 200 g de pommes de terre, en gros morceaux
- 1 citron confit, coupé en quatre
- 1 c. à soupe rase de cumin en poudre
- 1 c. à soupe rase de curcuma en poudre
- 1 c. à soupe rase de cannelle en poudre
- 1 dose de safran
- 550 g eau
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1463 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine d'agneau aux pruneaux
1sa 5 dk
Tajine de bœuf aux courgettes, aux olives et aux amandes
1 Std. 35 Min
Marinade épicée pour le poisson
10 min
Ragoût de poulet colombien
2 Std. 20 Min
Poulet thaï et riz gluant
8sa 40 dk
Poulet rôti aux épices et à l'orange, riz basmati et raisins secs
1 godz.
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1 godz.
Risotto aux fruits de mer sans lactose
35 min
Calamar à la coriandre et à l'ail
30 min
Lotte à la diepoise
40 min
Morue à la méditerranéenne
1 Std. 25 Min
Ragoût de veau à l'asturienne
2 Std. 45 Min