Compatibele versies
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de feuilles de salade verte (voir "Conseil(s)")
- 200 g de petits pois, frais ou surgelés
- 10 g d'huile
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 40 g de perles du Japon
- 100 g de camembert, coupé en morceaux
- 50 - 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1337.5 kJ / 320.8 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 658.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1h
Soupe de poireau gratinée
55 min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 min
Soupe de maïs au chorizo
15 Min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40 min
Soupe de chou rouge et pois chiches rôtis
45 min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30 min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
50 min
Soupe de courge, petites pâtes et chorizo
30 min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min