Compatibele versies
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de feuilles de salade verte (voir "Conseil(s)")
- 200 g de petits pois, frais ou surgelés
- 10 g d'huile
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 40 g de perles du Japon
- 100 g de camembert, coupé en morceaux
- 50 - 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1337.5 kJ / 320.8 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 658.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de maïs au chorizo
15min
Soupe de carotte, miso et amande
35min
Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice
50min
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1 Std. 5 Min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Soupe à l'oignon gratinée
30min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40min
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
30min
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1h