![Quenelles de blettes au four Quenelles de blettes au four](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/67c44a0d6c0c50c4cc4ba7028db7875f/Derivates/4b25d018b9c5ae43fdecc01166b05ff23f9a30d6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 500 g de blettes, en lanières
- 50 g de noix
- 70 g de parmesan, en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 100 g de flocons d'avoine
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de graines de sésame
- 700 g de coulis de tomates
- 4 brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Gratin de blettes
1 Std.
Tourte aux blettes
13h
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1 Std. 50 Min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 Std. 30 Min
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35 min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5 min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2h
Fenouil à la parmesane
1h 25min