Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 500 g de blettes, en lanières
- 50 g de noix
- 70 g de parmesan, en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 100 g de flocons d'avoine
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de graines de sésame
- 700 g de coulis de tomates
- 4 brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35min
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1h 50min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 godz. 25 min
Crumble épicé de légumes
1h 15 min
Couronne de légumes aux graines de courge
1 Std. 20 Min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30min
Fenouil à la parmesane
1 godz. 25 min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Tourte aux blettes
13 Std.
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Tatin aux navets
1 godz. 10 min
Gratin de blettes
1h