Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 500 g de blettes, en lanières
- 50 g de noix
- 70 g de parmesan, en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 100 g de flocons d'avoine
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de graines de sésame
- 700 g de coulis de tomates
- 4 brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes
13 Std.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min
Focaccia aux fanes de navet
3 Std. 15 Min
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35 Min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 Std. 30 Min
Gratin de blettes
1 Std.
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1 Std. 5 Min