Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de beurre, coupé en dés placés 3 h au congélateur
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 pincées de sel
- 45 g d'eau froide
- 3 navets, pelés et coupés en tranches de 0,5 cm
- 2 choux-raves, pelés et coupés en tranches de 0,5 cm
- 800 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau
- 25 g de beurre
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1179 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Gratin de blettes
1h
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Colcannon irlandais
1h 10min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Tatin aux navets
1h 10min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30min