Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g de beurre mou, coupé en dés de 1 cm de côté
- 70 g de farine de blé
- 30 g graines de courge
- 1 c. à café rase de paprika
Les légumes
- 600 g d'eau
- 240 g de betterave crue, coupée en dés de 5 mm de côté
- du sel
- 8 blancs de poireau
- 80 g de jus d'orange
- 40 g d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 4 tranches de truite fumée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1883 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet
55min
Bowl de lentilles au haddock
30min
Rémoulade de radis noir au yaourt
15 min
Salade de céleri aux poires et noisettes
15 min
Salade couscous, haricots verts, asperges et fenouil, sauce vinaigrette fromage blanc-cerfeuil
45 Min
Sole, topinambours et épices
55min
Salade de chou-rave et pois gourmands
3h 45 min
Salade de boulgour, fèves et radis
1h
Cœurs d'artichaut pânés sur crème d'artichaut
1h 10min
Tatin aux navets
1h 10min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 min