Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g de beurre mou, coupé en dés de 1 cm de côté
- 70 g de farine de blé
- 30 g graines de courge
- 1 c. à café rase de paprika
Les légumes
- 600 g d'eau
- 240 g de betterave crue, coupée en dés de 5 mm de côté
- du sel
- 8 blancs de poireau
- 80 g de jus d'orange
- 40 g d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 4 tranches de truite fumée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1883 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 Min
Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet
55 Min
Papillote de thon dans une feuille de chou
55 Min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35min
Salade de betterave et halloumi
15min
Tatin de navets
10 Std.
Feuilleté de légumes et champignons à la crème
1 Std. 30 Min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Sole, topinambours et épices
55 Min
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1 Std.
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1 Std.
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40 min