Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 200 g de champignons shiitaké frais, émincés
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve
- 400 g de crosnes, nettoyés, rincés et arrosés de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 2 magrets de canard avec la peau
- sel
- poivre mignonnette
- 4 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 2769 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar
55min
Gratin d'asperges à l'appenzeller
1 Std. 10 Min
Banh Cuon
40min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1h 30min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1 Std. 40 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45min
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40min
Asperges à la flamande
25min