Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de jus d'orange
- 70 g d'huile d'olive
- 10 g de sauce de soja
- 5 brins d'aneth frais, effeuillés
- 5 brins de cerfeuil frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 70 g d'échalotes (2 grosses), pelées et coupées en petits morceaux
- 40 g de carotte (½), coupée en petits morceaux
- 400 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 650 g d'eau
- 400 g de patate douce (1 grosse), pelée et coupée en demi-tranches de 5 mm d'épaisseur
- 600 g de haddock, coupé en morceaux de 3 cm environ
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2525 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Chow mein aux crevettes
45 Min
Papillote d'églefin sauce satay
40 Min
Poisson vapeur au gingembre
40 Min
Flétan à la chinoise
30 Min
Buddha bowl aux falafels
24h 35min
Buddha bowl lentilles, petit épeautre et crevettes
1h 15min
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35 Min
Tajine de lotte au fenouil
1h 45min
Petits flans vapeur de cabillaud à la thaïe
1h 5min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 Min
Salade de raie
1h 45min
Sarrasin avec champignons
25 Min