Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de jus d'orange
- 70 g d'huile d'olive
- 10 g de sauce de soja
- 5 brins d'aneth frais, effeuillés
- 5 brins de cerfeuil frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 70 g d'échalotes (2 grosses), pelées et coupées en petits morceaux
- 40 g de carotte (½), coupée en petits morceaux
- 400 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 650 g d'eau
- 400 g de patate douce (1 grosse), pelée et coupée en demi-tranches de 5 mm d'épaisseur
- 600 g de haddock, coupé en morceaux de 3 cm environ
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2525 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Salade de saumon, quinoa, épinards et avocats
25 min
Saumon au fenouil
40min
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Pommes de terre, haddock et épinards
35min
Salade d'épeautre aux asperges
55min
Mijoté de lentilles et légumes verts
55min
Tajine de lotte au fenouil
1 Std. 45 Min
Fenouil et millet, gelée d'orange à l'anis
5h 50min
Salade de lentilles beluga
35min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Sarrasin avec champignons
25 min
Buddha bowl lentilles, petit épeautre et crevettes
1h 15min