Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 700 g d'eau
- 200 g de potimarron, en dés de 2 cm de côté
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 4 c. à soupe d'huile de colza
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de pousses d'épinards
- 100 g de raisin blanc Italia, coupés en deux
- 1 fromage de chèvre bien sec, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1527 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet
55min
Bol complet aux légumes, quinoa et graines de lin
1h 10 min
Salade de pois cassés, mimolette, radis, agrume et noisettes
1h 45 min
Tortilla de patates douces aux épinards
35 min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35 min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45min
Salade de pois cassés, jambon et pommes
55min
Salade au quinoa, raisin et fromage
45min
Blé, lentilles, cranberries, noix et mimolette
25 min
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1h 45 min