Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 700 g d'eau
- 200 g de potimarron, en dés de 2 cm de côté
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 4 c. à soupe d'huile de colza
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de pousses d'épinards
- 100 g de raisin blanc Italia, coupés en deux
- 1 fromage de chèvre bien sec, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1527 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 Min
Blé, lentilles, cranberries, noix et mimolette
25 Min
Salade de quinoa aux pêches et mozzarella
30 Min
Poke bowl
30 Min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 Min
Salade de pois cassés, mimolette, radis, agrume et noisettes
1 Std. 45 Min
Légumes au quinoa
50 Min
Salade de quinoa, carottes et clémentines
25 Min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35 Min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 Min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25 Min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40 Min