![Salade de potimarron, quinoa rouge et feta Salade de potimarron, quinoa rouge et feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9538B184-5B42-4502-BD72-09DD3383DE2F/Derivates/90645449-db3f-4287-9477-a4beb92f58fb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 600 g de potimarron (non pelé) en tranches de 5 mm d’épaisseur
- 1000 g d'eau
- 250 g de quinoa rouge
- 250 g de pommes, en lamelles
- 200 g de feta, en cubes
- cerfeuil frais, quelques pousses
- du sel
- du poivre moulu
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2510 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Légumes au quinoa
50 min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1 Std. 45 Min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45 min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 min
Bowl de légumes tout vert
50 min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40 min
Taboulé de sarrasin
2 Std. 35 Min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45 min