Compatibele versies
Buddha bowl lentilles, petit épeautre et crevettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 120 g de lentilles vertes sèches
- 120 g de petit épeautre
- 200 g de carottes, coupées en rondelles
- 200 g de fenouil, émincé
- 1 gousse d'ail
- 15 g de gingembre frais
- 25 g d'huile d'olive
- 25 g de sauce de soja
- 20 crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
- 20 g d'huile de sésame
- 25 g de jus de citron
- 4 brins de coriandre fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2336.3 kJ / 558.8 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 71.3 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 17.8 g
- Natrium
- 1152.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry d'épinards à la feta
35 min
Riz au pak-choï et jambon
40 min
Buddha bowl au chou rouge, semoule et tofu
15 Min
Buddha bowl d'automne
1h 5min
Curry thaï aux légumes
40 min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40 min
Quinoa et légumes d'automne au tofu
55min
Mijoté de lentilles et légumes verts
55min
Bowl de lentilles au haddock
30 min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50 min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45 min
Curry de pois chiches au tofu
25 min