Compatibele versies
Velouté d’avocat au lait de coco, tartines de tomates aux olives
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g d'avocat (3)
- 1 gousse d'ail, épluchée et dégermée
- le jus d'1/2 citron jaune
- 400 g de lait de coco
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 4 tranches de pain de campagne
- 1 gousse d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive + 1 filet pour la finition
- 200 g de tomates, en cubes
- 50 g de petites olives de Nice
- quelques feuilles de basilic frais
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 970 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35min
Salade de riz noir, fraise et feta
1h
Gaspacho mangue-avocat
10 Min
Soupe thaïe au lait de coco et au poulet
40 min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15 min
Soupe persane au yaourt, brochette vapeur de poulet mariné
1 Std. 50 Min
Gaspacho de carotte
1 godz. 40 min
Salade de nouilles, aubergines et mangue
1 godz. 5 min
Crème anglaise au lait de coco, asperges et épinards
45 min
Salade de chou-fleur, feta et sésame noir
5 Min