Compatibele versies
Lasagne aux lentilles corail et légumes d'été (sans gluten ni lactose)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les lasagne aux lentilles
- 250 g de lentilles corail sèches entières
- 3 œufs
- 20 g de polenta
- 25 g d'huile d'olive
- 5 g de sel
La garniture
- 500 g d'eau
- 300 g de poivrons rouges, coupés en lanières
- 250 g d'aubergine, coupée en lamelles (3 mm)
- 250 g de courgette, coupée en rondelles
- 250 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 400 g de lait de coco
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu
- 50 g de graines de courge (optioneel)
- 50 g de fruits secs variés (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2075.5 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1092 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de lentilles et potimarron
1j 25 menit
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 menit
Flamiche sans pâte au tofu fumé
50 menit
Galettes de légumes sans gluten et sauce au yaourt
1j
Tajine végétarien
35 Min
Curry d'aubergine
50 menit
Dahl de lentilles corail, carottes, pois chiches et épinards
30 min
Crumble épicé de légumes
1 Std. 15 Min
Tikka bowl façon dahl
55 Min
Lasagne véganes aux lentilles
2 godz. 20 min
Gratin de patate douce
50 menit
Tajine de poulet et légumes d'été
45 Min