Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce aux noix de cajou
- 100 g de noix de cajou
- 1 gousse d'ail
- 100 g de bouillon de légumes (voir "Conseil(s)")
Les légumes rôtis
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de garam masala en poudre
- 600 g de légumes d'hiver variés, coupés en bâtonnets (environ 1,5 x 7 cm) (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korma veggie aux noix de cajou
55min
Buddha bowl d'automne
1 Std. 5 Min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min
Soupe de nouilles au tofu fumé, épinards et champignons de Paris
35min
Taboulé de boulgour aux pistaches et à la grenade
30min
Falafels à la menthe, sauce tahini
35min
Tofu brouillé à l’indienne
20 Min
Salade de sarrasin aux poivrons et feta
50min
Riz à l'asiatique aux œufs et aux légumes
50min
Poke bowl végétarien
50min
Poke bowl hawaïen
45min
Laab kai (Salade au poulet)
35min