Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce aux noix de cajou
- 100 g de noix de cajou
- 1 gousse d'ail
- 100 g de bouillon de légumes (voir "Conseil(s)")
Les légumes rôtis
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de garam masala en poudre
- 600 g de légumes d'hiver variés, coupés en bâtonnets (environ 1,5 x 7 cm) (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto d'épinards, pignons et feta
15 min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 min
Nuggets végans et sauce aux herbes
30 min
Salade de sarrasin
25 Min
Poke bowl végétarien
50 min
Salade thaïe aux cacahuètes
40 min
Patates douces farcies, coleslaw et mayonnaise banane-sriracha
50 min
Bowl avocat, saumon fumé, riz noir et mangue
45 min
Cabillaud et risotto betterave-citronnelle
2 godz. 10 min
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40 min
Ragoût africain de légumes aux cacahuètes
45 min
Sarrasin avec champignons
25 Min