Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce aux noix de cajou
- 100 g de noix de cajou
- 1 gousse d'ail
- 100 g de bouillon de légumes (voir "Conseil(s)")
Les légumes rôtis
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de garam masala en poudre
- 600 g de légumes d'hiver variés, coupés en bâtonnets (environ 1,5 x 7 cm) (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine d'aubergine au piment
30min
Korma veggie aux noix de cajou
55min
Palak parathas, patate douce et dip au curry
1 godz. 5 min
Salade de sarrasin aux poivrons et feta
50min
Légumes rôtis, farro et sauce pour salade au citron et féta (Ben) Métrique
55min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25min
Rouleaux de paneer aux aubergines avec lentilles rouges et yaourt à la menthe
40min
Sauté de champignons
55min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 Min
Ragoût africain de légumes aux cacahuètes
45 Min
Tatin d’aubergine aux graines
3hod.
Boulettes de patate douce, sauce au sésame
1 Std. 10 Min