Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 œufs
- eau salée, pour la cuisson des œufs
- 125 g de yaourt à la grecque
- 20 feuilles de coriandre fraîche et de menthe fraîche
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 citron jaune, le zeste et le jus
- du sel
- du poivre moulu
- 1200 g d'eau
- 250 g de quinoa
- 300 g de chair de courge butternut, en cubes
- 80 g de pousses de roquette
- 150 g de chou rouge, émincé
- 265 g de pois chiches en conserve, égouttés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2102 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 min
Salade de lentilles aux poivrons
40 min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25 Min
Buddha bowl d'automne
1 godz. 5 min
Salade d'épeautre à la grecque
30 min
Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées
35 min
Salade de boulgour aux haricots rouges et au thon
1 godz. 5 min
Quinoa et légumes d'automne au tofu
55min
Salade de quinoa aux haricots et curcuma
30 min
Steaks de quinoa aux haricots rouges
1 Std. 50 Min
Couscous végétarien
35 min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 min