Compatibele versies
Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de bulbes de fenouil, coupés en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 15 g de jus de citron
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 2 filets de maquereaux fumés, détaillés en dés
- 500 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 40 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 916.5 kJ / 221.3 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 544.5 mg
Alternatieve recepten
Soupe thaïe tomyum aux spaghetti de courgette
45 Min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45 Min
Soupe canadienne
40 Min
Houmous de lentilles à la purée d'amande
55min
Cocktail melon et concombre acidulés
10min
Salade de pomme et de fenouil au sésame grillé
20 Min
Japchae
50 Min
Taboulé d'orge rose à la pistache
40 Min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10min
Chakchouka à l'avocat
25min
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50 Min
Salade de nouilles, aubergines et mangue
1h 5min