Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
-
20
g de galanga, coupé en morceaux
of de gingembre frais, coupé en morceaux - 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile végétale
- 2 pincées de sel
- 800 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson
- 80 g de mirin
- 20 g de sauce de soja
- 30 g de saké
- 1 étoile de badiane
- 200 g de lait de coco
- 1 bâton de citronnelle fraîche
- 600 g de poisson, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1390.8 kJ / 332.5 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 982.3 mg
Alternatieve recepten
Ramen au poulet, épinards et champignons
30min
Boulettes de poulet thaï, vermicelles de riz
30min
Vatapa aux crevettes
50min
Poisson sauce aigre-douce
50min
Soupe aux boulettes de poulet et crevettes
45min
Curry vert thaï de légumes
35min
Curry de poisson au tahini et lait de coco
55min
Nasi goreng aux crevettes
50min
Ramen aux lamelles de bœuf, légumes et nouilles de riz
30min
Soupe de poulet à la citronnelle
35min
Cabillaud au soja et au gingembre
40min
Soupe de poulet thaïe
50min