Compatibele versies
Salade de boulgour aux fèves, sauce à l’artichaut et au tahini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de fonds d'artichaut, en morceaux
- 125 g de yaourt nature
- 1 c. à soupe de tahini
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de fèves fraîches, écossées
- 200 g de boulgour
- 75 g de pignons de pin
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 2 c. à soupe huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Salade de boulgour aux pois chiches
2 Std. 45 Min
Salade d'épeautre aux asperges
55min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 Min
Salade de quinoa et haricots verts
30 Min
Salade de pois cassés, mimolette, radis, agrume et noisettes
1h 45min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 Min
Salade de boulgour, chou-fleur et brocoli en deux textures
1 Std. 10 Min
Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées
35 Min
Salade d'épeautre à la grecque
30 Min
Salade de chou-fleur et pois chiches
45 Min
Salade de lentilles, feta et tomates
30 Min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25 Min