Compatibele versies
Porridge salé aux poireaux, choux poêlés et fromage frais
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 100 g de flocons d'avoine
- 600 g de bouillon de volaille
- 300 g de lait
- 3 poireaux, fendus en deux dans la longueur et émincés
- du sel
- du poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 150 g de choux de Bruxelles, coupés en quatre
- 200 g de fromage de chèvre frais
- 40 g de graines variées (tournesol, courge, sésame...)
- quelques brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1999 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Ragoût veggie de haricots rouges
1h 25min
Soupe de carottes, lentilles corail et granola salé
55 min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1h 35min
Dhal de lentilles corail, chou-fleur et patate douce
50 мин.
Dhal butternut et lentilles corail
45 min
Bolognaise aux lentilles vertes
40 мин.
Dahl de lentilles, brocolis et chou-fleur
45 min
Dahl de pois cassés à la patate douce
13h 25min
Dhal de lentilles corail
40 мин.
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 min
Potée de haricots fumés
30 min