Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet persil frais, non équeuté
- 100 g de carotte, bio, non épluchée, coupée en morceaux
- 250 g de graines d'épeautre
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour la friture
- 300 g d'eau
-
1
c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
of 1 cube de bouillon de légumes - 150 g de pain rassis, en morceaux
- 200 - 250 g de lait
- 2 œufs
- 1 - 2 pincées de cumin en poudre
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 543.9 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 172 mg
Alternatieve recepten
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55 Min
Steaks végétaux aux flocons d’avoine
50 Min
Curry d'épinards à la feta
35min
Pad thaï au tofu épicé
1h 50min
Boulettes végétales et sauce asiatique
1 Std. 5 Min
Burger de pomme de terre aux épinards
35min
Patates douces farcies, coleslaw et mayonnaise banane-sriracha
50 Min
Steaks de quinoa aux haricots rouges
1h 50min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50 Min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45 Min
Korma veggie aux noix de cajou
55 Min
Chili de pois chiches
45 Min