Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de haricots blancs secs
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes, en dés
- 2 branches de céleri, en dés (réserver quelques fanes pour la finition)
- 200 g de panais, en dés
- 350 g de champignons de Paris frais, en quartiers
- 2 c. à soupe de farine
- 250 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- 200 g de sauce tomate
- 1000 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1955 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45min
Dahl de pois cassés
1h 55min
Tajine de légumes aux fruits secs
1h 15min
Chili de pois chiches
45min
Bourguignon veggie au tofu et seitan
1h 20min
Sarrasin avec champignons
25min
Champignons portobello farcis au quinoa et aux légumes
1h 10min
Tajine végétarien
35 min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 Std. 30 Min
Sauce bolognaise aux lentilles
35 min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1 Std. 30 Min
Moussaka de lentilles
2 Std.