Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de haricots blancs secs
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes, en dés
- 2 branches de céleri, en dés (réserver quelques fanes pour la finition)
- 200 g de panais, en dés
- 350 g de champignons de Paris frais, en quartiers
- 2 c. à soupe de farine
- 250 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- 200 g de sauce tomate
- 1000 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1955 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Ragoût veggie de haricots rouges
1 Std. 25 Min
Riz cantonais au tofu
1h
Mijoté de lentilles et légumes verts
55min
Tajine végétarien
35min
Bolognaise aux lentilles vertes
40min
Dahl de lentilles corail, carottes, pois chiches et épinards
30min
Champignons portobello farcis au quinoa et aux légumes
1 Std. 10 Min
Steaks de quinoa aux haricots rouges
1h 50 min.
Bourguignon veggie au tofu et seitan
1h 20min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1h 30min
Lasagne véganes aux lentilles
2u. 20min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50min