Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de quinoa
- 1000 g d'eau
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 240 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- 4 brins de thym frais, effeuillés
- 3 c. à soupe bombée de farine
- 50 g d'olives noires
- du sel
- du poivre moulu
- 5 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 150 g de roquette
- 50 g de graines variées
- 1 trait de sauce de soja
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1754 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Pâté végétal aux lentilles et noix
35min
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55 min
Steaks végétaux aux flocons d’avoine
50 min
Galettes de quinoa aux légumes râpés
1 godz. 5 min
Galettes aux légumes râpés et au son d'avoine
50 min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1h 30 min
Boulettes végétales et sauce asiatique
1 godz. 5 min
Chili sin carne
1h 25 min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50 min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50 min
Sarrasin avec champignons
25 Min
Pastilla veggie
1sa 15 dk