Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de quinoa
- 1000 g d'eau
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 240 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- 4 brins de thym frais, effeuillés
- 3 c. à soupe bombée de farine
- 50 g d'olives noires
- du sel
- du poivre moulu
- 5 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 150 g de roquette
- 50 g de graines variées
- 1 trait de sauce de soja
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1754 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55min
Minitacos vegan
45 Min
Tofu brouillé à l’indienne
20 min
Boulettes végétales et sauce asiatique
1h 5min
Sauce bolognaise aux lentilles
35 Min
Quinoa et légumes d'automne au tofu
55min
Chili sans viande
1 Std.
Chili de pois chiches
45 Min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50 min
Curry de pois chiches et épinards
1 Std.
Steaks végétaux aux flocons d’avoine
50 min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50 min