![Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/64b7f03d-e887-420f-82da-7af1c158b8a7/Derivates/c753db84-92ad-40ea-9a58-847d380c2753.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 600 g de petits pois frais, écossés
- 75 g d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- 20 feuilles de basilic frais (dont 10 coupées en trois)
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tentacules de poulpe, en rondelles, cuits
- 60 g d'oignon rouge, ciselé
- 75 g d'olives de Kalamata
- 100 g de tomates, en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1601 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Salade de haricots blancs, pesto de tomates confites
10 Min
Salade de riz aux petits pois et saumon mi-cuit
30min
Riz au poulet hainanais
1 Std. 20 Min
Financiers aux asperges vertes et oranges
1h
Cœurs d'artichaut pânés sur crème d'artichaut
1h 10min
Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets
1h 5min
Salade de restes de poulet et de kimchi
15min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1h 5min
Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail
50min
Salade de thon, haricots et avocat
20 Min
Salade de pois chiches, poivrons et courgette
10 Min
Salade de lentilles au poulet et raisin, sauce aigre-douce
35min