Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 600 g de petits pois frais, écossés
- 75 g d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- 20 feuilles de basilic frais (dont 10 coupées en trois)
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tentacules de poulpe, en rondelles, cuits
- 60 g d'oignon rouge, ciselé
- 75 g d'olives de Kalamata
- 100 g de tomates, en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1601 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Fèves fraîches à la catalane
3h
Salade de fèves aux coques à la menthe
55min
Salade de pomme et de fenouil au sésame grillé
20 min
Pipirrana au calamar (salade andalouse)
40min
Salade de fruits de mer et légumes croquants
3h
Salade d'araignée au chou et à la pomme
15min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35 Min
Tagliatelle de riz à la vanille et aux langoustines
1h
Spaghetti aux fruits de mer express
1h 10min
Marinade poisson - Inspiration méditerranéenne
5 min
Poulpe mariné
7h 5min
Risotto à l'encre de seiche
1h