Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 600 g de petits pois frais, écossés
- 75 g d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- 20 feuilles de basilic frais (dont 10 coupées en trois)
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tentacules de poulpe, en rondelles, cuits
- 60 g d'oignon rouge, ciselé
- 75 g d'olives de Kalamata
- 100 g de tomates, en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1601 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min
Asperges sauce à l'orange
55min
Salade César au poulet et fruits de la Passion
25min
Salade de pommes de terre grenaille aux salicornes
1h
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35min
Salade aux légumes de printemps
50min
Salade d'épeautre aux asperges
55min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50min
Salade de lentilles beluga
35min
Salade de lentilles au saumon fumé
45min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55min