Compatibele versies
Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La salade
- 1000 g d'eau
- 400 g de fèves surgelées
- 400 g de haricots verts frais
- 50 g de noisettes décortiquées
La sauce tahin et les œufs mollets
- 100 g de skyr
- le jus d'un citron jaune
- 4 c. à soupe d'eau, et un peu pour la cuisson des œufs
- du sel
- 50 g de tahini
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 4 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1555.3 kJ / 371.7 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 135.5 mg
Alternatieve recepten
Nouilles chinoises aux haricots verts
40min
Boulettes de bœuf, blettes et couscous
1 Std.
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35min
Taboulé de brocoli et chou-fleur, tofu fumé et olives
15 Min
Soupe de crevettes aux vermicelles
30min
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Salade de restes de poulet et de kimchi
15 Min
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50min
Bouillon thaï aux légumes
1 Std. 10 Min
Salade thaïe aux cacahuètes
40min
Buddha bowl multicolore
40min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min