Compatibele versies
Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La salade
- 1000 g d'eau
- 400 g de fèves surgelées
- 400 g de haricots verts frais
- 50 g de noisettes décortiquées
La sauce tahin et les œufs mollets
- 100 g de skyr
- le jus d'un citron jaune
- 4 c. à soupe d'eau, et un peu pour la cuisson des œufs
- du sel
- 50 g de tahini
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 4 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1555.3 kJ / 371.7 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 135.5 mg
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse aux épinards
35 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Agua de sapo
15 min
Salade de haricots cannellini
10 min
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3 Std. 10 Min
Salade de lentilles aux poivrons
40 Min
Buddha bowl au chou rouge, semoule et tofu
15 min
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40 Min
Salade thon et avocat aux oignons fermentés
72h 30 min
Salade de lentilles, chou-fleur et figues
40 Min
Poivrons farcis au riz persillé
45 min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50 Min