![Pizza au chou-fleur et cèpes Pizza au chou-fleur et cèpes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/328b4420fca2675c2237f2db2c5d77e9/Derivates/c4006264ab58c816989e59fa70bd0a4f7d3390db.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de fleurettes de chou-fleur
- 2 œufs
- 50 g de gruyère, râpé
- du sel
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 400 g de cèpes surgelés, préalablement décongelés
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 brins de persil frais, ciselés
- 150 g de mozzarella, en dés
- 150 g de scamorza fumée, en dés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1457 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Boulettes courgette-mozzarella
45 min
Lasagne à la butternut
2 Std.
Galettes de légumes sans gluten et sauce au yaourt
1 godz.
Crêpes aux épinards
1h 25 min
Babka au potimarron
4h 30min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 godz. 30 min
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1 godz. 5 min
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55 min
Samoussas aux aubergines et lentilles vertes
1 godz. 5 min
Tartelettes au chèvre, poireau et fenouil
45 min
Curry d'épinards à la feta
35 min
Steaks végétaux aux flocons d’avoine
50 min