Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pizza
- 135 g d'eau
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 30 g d'huile d'olive
- 250 g de farine d'épeautre
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 120 g d'oignons, coupés en quatre
- 2 gousses d'ail
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de tomates mûres, en morceaux, égouttées
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 300 g de courgettes, en rondelles
- 300 g d'aubergine, en rondelles
- 1 mozzarella
- 10 feuilles de basilic frais
- du sel
- du poivre moulu
- 70 g de roquette
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2564 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Quiche aux épinards et poivron rouge
1h
Pizza quatre saisons au chèvre
1h 45min
Flammekuche de sarrasin aux légumes racines et au gorgonzola
1h
Pizza aux légumes
3h 10min
Pizza blanche au fenouil et tomates cerise
2 godz. 10 min
Lasagne véganes aux lentilles
2 godz. 20 min
Flammekueche au tofu
2 Std. 55 Min
Buddha bowl aux falafels
24hod. 35min
Nouilles de carotte et pesto de fanes
50 min
Bowl de quinoa et champignons marinés
1 Std. 20 Min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 min
Quiche courgette-épinard à la feta
30 min