Compatibele versies
Buddha bowl d'automne au riz semi-complet et au tofu
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de chou rouge
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 5 brins de persil frais, effeuillés
- 100 g de crème de soja, ou de riz
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 g de vinaigre de cidre
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de riz basmati (semi-complet)
- 800 g d'eau
-
400
g de blettes, blancs et verts séparés
of 400 g de pak-choï, coupé en quatre dans la longueur - 200 g de patate douce, en petits dés de 1 cm
- 200 g de tofu ferme, nature, en dés
- 100 g de champignons de Paris frais, bruns, en lamelles
- 2 c. à soupe de graines de sésame, grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1945 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancakes à la farine de sarrasin
30 min
Poke bowl végétarien
50min
Buddha bowl au chou rouge, semoule et tofu
15min
Fried rice au tofu, brocoli, ananas et noix de cajou
45min
Pad thaï veggie
1 Std. 5 Min
Buddha bowl aux falafels
24h 35min
Buddha bowl multicolore
40min
Quinoa et légumes d'automne au tofu
55min
Buddha bowl de printemps au saumon fumé, sauce à l'avocat
40min
Bowl avocat, saumon fumé, riz noir et mangue
45min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50min
Buddha bowl au quinoa et légumes variés
24h