Compatibele versies
Buddha bowl d'automne au riz semi-complet et au tofu
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de chou rouge
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 5 brins de persil frais, effeuillés
- 100 g de crème de soja, ou de riz
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 g de vinaigre de cidre
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de riz basmati (semi-complet)
- 800 g d'eau
-
400
g de blettes, blancs et verts séparés
of 400 g de pak-choï, coupé en quatre dans la longueur - 200 g de patate douce, en petits dés de 1 cm
- 200 g de tofu ferme, nature, en dés
- 100 g de champignons de Paris frais, bruns, en lamelles
- 2 c. à soupe de graines de sésame, grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1945 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buddha bowl au chou rouge, semoule et tofu
15 Min
Riz cantonais au tofu
1 godz.
Buddha bowl multicolore
40 min
Buddha bowl d'automne
1sa 5 dk
Quinoa et légumes d'automne au tofu
55 min
Buddha bowl de printemps au saumon fumé, sauce à l'avocat
40 min
Tofu brouillé à l’indienne
20 Min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 Min
Buddha bowl au quinoa et légumes variés
24j
Salade de boulgour, chou-fleur et brocoli en deux textures
1 Std. 10 Min
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24h 45 min
Buddha bowl
40 min