Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 aubergines
- 2 poivrons rouges
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 4 filets de bar
- 1 gousse d'ail
- ½ citron jaune non traité
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 2 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 2 pincées de paprika doux en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1642.8 kJ / 394.8 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 750.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poisson vapeur au gingembre
40min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 Min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1 Std. 30 Min
Morue à la méditerranéenne
1 Std. 25 Min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45 Min
Thon mariné à l'asiatique snacké
45 Min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1 Std. 5 Min
Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth
50 Min
Tajine de poisson au four à la marocaine et couscous aux dattes
1 Std.
Rouelle de veau aux carottes
50 Min
Calamar à la coriandre et à l'ail
30 Min
Dorade sébaste à la tomate, riz aux carottes
50 Min