Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 2 carottes, en morceaux
- 1 courgette, en morceaux
- 2 poivrons, en morceaux
- 300 g d'eau
- 1 c. à café de sel, et un peu pour le quinoa
- 8 belles feuilles de chou vert
- 300 g de quinoa rouge
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de mélange d'épices (ras el-hanout, sumac, cumin,coriandre, piment)
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1708 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Couscous de légumes d’hiver au boulgour complet
55 Min
Bourguignon veggie au tofu et seitan
1h 20min
Quenelles de blettes au four
1 Std. 5 Min
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40 Min
Aubergines mijotées, houmous, tomates et œufs mollets
40 Min
Pad thaï veggie
1 Std. 5 Min
Buddha bowl d'automne au riz semi-complet et au tofu
45 Min
Potée de légumes
40 Min
Gratin de choux de Bruxelles, maïs et lardons
55 Min
Chili Sin Carne
30 Min
Dhal de lentilles corail, chou-fleur et patate douce
50 Min
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1 Std. 5 Min