Compatibele versies
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- du sel
- 800 g de choux de Bruxelles
- 200 g de boulgour
- 1 citron jaune, le zeste et le jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ bouquet de persil frais, ciselé
- du poivre moulu
- 50 g de noisettes, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1790 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 min
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1h 10 min
Salade de lentilles aux poivrons
40 min
Choux farcis au quinoa rouge
1 godz. 5 min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25 min
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1h
Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets
1 godz. 5 min
Potée de légumes
1h 30 min
Chili Sin Carne
30 min
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1 godz. 5 min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30 min
Riz fondant aux légumes
25 Min