Compatibele versies
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- du sel
- 800 g de choux de Bruxelles
- 200 g de boulgour
- 1 citron jaune, le zeste et le jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ bouquet de persil frais, ciselé
- du poivre moulu
- 50 g de noisettes, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1790 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1h 30min
Bowl de lentilles et légumes verts
40min
Curry thaï aux légumes
40min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30min
Blinis de pois chiche et butternut
55min
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35min
Potée de légumes
1h 30min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 godz. 25 min
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1 Std. 5 Min
Salade de courgette, lentilles corail et radis
50min
Galettes de légumes sans gluten et sauce au yaourt
1h
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1h 10min