Compatibele versies
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- du sel
- 800 g de choux de Bruxelles
- 200 g de boulgour
- 1 citron jaune, le zeste et le jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ bouquet de persil frais, ciselé
- du poivre moulu
- 50 g de noisettes, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1790 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Quiche courgette-épinard à la feta
30min
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35 Min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1h 30min
Burger de pomme de terre aux épinards
35 Min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45min
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35 Min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30min
Buddha bowl multicolore
40min
Poivrons farcis au riz persillé
45min
Nouilles de carotte et pesto de fanes
50min
Curry d'épinards à la feta
35 Min
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1 godz. 5 min