Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
- farine, pour le plan de travail
- 150 g de ricotta
- 2 œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées
- 500 g d'asperges vertes, coupées en deux dans l'épaisseur
- 30 g de pignons de pin
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 715 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Moussaka grecque
1j 20 menit
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50 menit
Quiche courgette-épinard à la feta
30 min
Frittata de courgettes et ricotta
40 min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35 Min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 menit
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1 godz. 5 min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1j 20 menit
Röstis de légumes racines
50 menit
Focaccia aux champignons et butternut
2j
Chakchouka à la feta
1j
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20 min