![Tarte aux asperges, ricotta et basilic Tarte aux asperges, ricotta et basilic](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b3475c294a793be1dc24cb997ae425d4/Derivates/28fff1cbcd9d8651b8ca36aa117c50a8c4d506df.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
- farine, pour le plan de travail
- 150 g de ricotta
- 2 œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées
- 500 g d'asperges vertes, coupées en deux dans l'épaisseur
- 30 g de pignons de pin
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 715 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1 Std.
Chakchouka à la feta
1 Std.
Salade de pastèque, burrata et pesto de menthe
20 Min
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35 Min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45 Min
Tourte feuilletée au poireau et aux saumons frais et fumé
1 godz. 30 min
Aubergines roulées à la ricotta
1 godz. 30 min
Œufs cocotte aux asperges, blé aux légumes
1 godz. 30 min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Quiche courgette-épinard à la feta
30 Min
Pesto de courgette, pâtes et poisson vapeur
35 Min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35 Min