Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
- farine, pour le plan de travail
- 150 g de ricotta
- 2 œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées
- 500 g d'asperges vertes, coupées en deux dans l'épaisseur
- 30 g de pignons de pin
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 715 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Tiramisu aux abricots et au miel
4h 40min
Lasagne chèvre et courgette
1h
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Aubergines roulées à la ricotta
1h 30min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Quiche aux tomates, épinards et ricotta
1h 30min
Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)
1 Std. 40 Min
Burger de pomme de terre aux épinards
35min
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50min
Risotto printanier
1h