Compatibele versies
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 gousses d'ail, coupées en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 5 branches de persil frais, effeuillées
- 300 g de patates douces, en morceaux (1 cm)
- 150 g de poireaux, en morceaux (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 634.2 kJ / 151.6 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1228.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de carottes
30 Min
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50 Min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 Min
Gratin de fenouil - Soupe de salade verte et croûtons
1h 30min
Soupe de maïs au chorizo
15min
Soupe aux lentilles corail, légumes et saucisses
30 Min
Soupe au chou (caldo verde)
40 min
Soupe au chou
40 min
Soupe canadienne
40 min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45 Min
Soupe de chou rouge et pois chiches rôtis
45 Min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20 Min