Compatibele versies
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 gousses d'ail, coupées en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 5 branches de persil frais, effeuillées
- 300 g de patates douces, en morceaux (1 cm)
- 150 g de poireaux, en morceaux (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 634.2 kJ / 151.6 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1228.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50min
Soupe de poireau gratinée
55min
Soupe au chou
40 min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 min
Pâtes maison al ragu
1 Std. 55 Min
Velouté de roquette, pommes de terre et œuf mollet
55min
Minestrone d'hiver
1h 10min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45 min
Soupe de chou rouge et pois chiches rôtis
45 min
Soupe aux tortellini
30 min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1h
Soupe de carottes, haricots rouges et maïs
30 min