Compatibele versies
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 gousses d'ail, coupées en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 5 branches de persil frais, effeuillées
- 300 g de patates douces, en morceaux (1 cm)
- 150 g de poireaux, en morceaux (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 634.2 kJ / 151.6 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1228.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chakchouka aux œufs
50 min
Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix
25 Min
Riz aux légumes et au jambon. Trifle aux noix et aux raisins
1h
Riz cantonais
30 min
Magmour (ragoût d’aubergines aux tomates et aux pois chiches)
55 min
Velouté poireau-pomme de terre
1h
Soupe de poireau gratinée
55 min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 min
Soupe de chou rouge et pois chiches rôtis
45 min
Soupe aux lentilles corail, légumes et saucisses
30 min
Velouté de carottes
30 min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1h