Compatibele versies
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 gousses d'ail, coupées en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 5 branches de persil frais, effeuillées
- 300 g de patates douces, en morceaux (1 cm)
- 150 g de poireaux, en morceaux (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 634.2 kJ / 151.6 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1228.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise avec des pâtes
35min
Œufs cocotte façon chakchouka
35min
Soupe de potimarron
35min
Soupe de maïs au chorizo
15 min
Gratin de pâtes au thon. Mousse coco aux mûres
1h
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50min
Soupe de carottes, haricots rouges et maïs
30min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1h
Minestrone d'hiver
1h 10min
Petites pastillas de pintade, courge et cannelle
2h 20min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20min