Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 230 g de courgettes, coupées en morceaux
- 35 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'huile végétale
- 180 g de ricotta fraîche
- 3 œufs
- ½ - ¾ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu, et un peu pour la finition
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de beurre
- gros sel de mer, pour la finition (optioneel)
- persil frais haché, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2361.8 kJ / 564.5 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 46.1 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1269.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1h 5min
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1 godz. 35 min
Burger de pomme de terre aux épinards
35min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 Std. 20 Min
Flan de carotte, gouda et cumin
50min
Tarte aux légumes et pois chiches, salade fraîche
1h 5min
Crêpes de courgette aux légumes d'été
1h
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45 min
Clafoutis de courgettes, ail et amande
1h
Focaccia aux champignons et butternut
2h