Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 230 g de courgettes, coupées en morceaux
- 35 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'huile végétale
- 180 g de ricotta fraîche
- 3 œufs
- ½ - ¾ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu, et un peu pour la finition
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de beurre
- gros sel de mer, pour la finition (optioneel)
- persil frais haché, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2361.8 kJ / 564.5 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 46.1 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1269.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare de carottes, pommes et noisettes. Crêpe aux épinards à la sauce tomate
1 Std. 30 Min
Crêpes de courgette aux légumes d'été
1 Std.
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35 Min
Quiche courgette-épinard à la feta
30 Min
Boulettes courgette-mozzarella
45min
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1h 35min
Flan de carotte, gouda et cumin
50min
Galettes d'épeautre aux carottes
50min
Dumplings aux épinards et coulis de tomates
1 Std.
Frittata aux petits pois, saumon et citron
25 Min
Clafoutis de courgettes, ail et amande
1 Std.
Clafoutis aux tomates cerise et au basilic
40min