Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 100 g de crème liquide entière
- 4 pincées de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1200 g d'eau
- 700 - 800 g de bulbes de fenouil, détaillés en cubes
- beurre, pour le plat
- 250 g de pâtes sèches, type macaroni
- 1 c. à café d'aneth déshydraté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1230.5 kJ / 293.2 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 466.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche au brocoli, à la pancetta et au cheddar
2 Std. 20 Min
Gratin de pâtes au brocoli, poire et bleu
1 Std.
Gratin de champignons, courge et épinards
1 Std. 10 Min
Gratin de pâtes au thon
35 Min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1 Std. 10 Min
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1 Std. 10 Min
Tarte filo au chou-fleur et au mascarpone
1 Std. 10 Min
Quiche petits pois et carottes
3 Std. 20 Min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1 Std.
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 Min
Quiche oignon-fenouil
1 Std. 10 Min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1 Std.