Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 échalote (petite), pelée et coupée en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de jus de citron
- 20 asperges vertes fraîches (ou surgelées, non décongelées)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe rase de sel
- 400 g de pâtes sèches, type fusilli
- 1 boule de mozzarella de bufflonne
- 2 brins de basilic frais
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de penne à l'italienne
35min
Salade de pâtes, carottes, crumble et chèvre
25min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55min
Poireaux façon salade Caesar
40min
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30min
Salade de lentilles aux radis grillés et œuf mollet
1h 15min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45min
Salade de blé au vinaigre balsamique
40min
Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées
35min
Salade de poulet, pomme, chou-fleur et avocat
40min