Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 échalote (petite), pelée et coupée en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de jus de citron
- 20 asperges vertes fraîches (ou surgelées, non décongelées)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe rase de sel
- 400 g de pâtes sèches, type fusilli
- 1 boule de mozzarella de bufflonne
- 2 brins de basilic frais
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de haricots verts, semoule et poulet pané
40min
Salade de lentilles au poulet et raisin, sauce aigre-douce
35min
Salade de pâtes aux courgettes
50min
Salade de blé au vinaigre balsamique
40min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45min
Salade César aux œufs et pommes de terre
40min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25min
Salade de blé aux épinards et à la pomme
30min
Salade de dinde et haricots verts
35min
Salade de lentilles aux asperges
1h
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55min
Salade de quinoa et poulet
55min