Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 8 oignons jaunes moyens, pelés
- 20 g d'huile d'olive
- 30 g de pignons de pin
- du sel
- du poivre moulu
- 180 g de fromage de chèvre frais, en morceaux
- 5 brins de coriandre fraîche, effeuillés (réserver quelques feuilles pour la finition)
- 5 brins de persil frais, effeuillés (réserver quelques feuilles pour la finition)
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de miel liquide
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 120 g de pousses d'épinards frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1786 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare de saumon avocat-concombre
50 Min
Involtini d'aubergine à la tomate
1 Std. 10 Min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45 Min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15 Min
Oignon farci croustillant
55 Min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 Std. 50 Min
Champignons farcis au gorgonzola
55 Min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 Min
Tomate-mozza revisitée
2h 5 min
Tatin d'oignons au thym
2h
Feuilleté de poireau au camembert
55 Min
Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar
55 Min