Compatibele versies
Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 500 g de patates douces, coupées en rondelles d'1 cm
- 500 g de filets de poulet
- 150 g de carottes, coupées en tronçons
- 200 g de céleri-rave, coupé en cubes
- 250 g de yaourt nature
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- le jus d'un citron jaune
- du poivre moulu
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile de coco hydrogénée
- 50 g de graines de sésame
- 80 g de tahini (crème de sésame, en magasin bio ou maison)
- 200 g d'avocat
- le jus d'un citron vert
- 200 g de chou rouge
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2363 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buddha bowl au saumon fumé
35min
One pot pasta brocolis-amandes
50min
Bol complet aux légumes, quinoa et graines de lin
1h 10min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25 min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35min
Poke bowl
30min
Buddha bowl au quinoa et légumes variés
24h
Ballotine de poulet, quinoa aux légumes et sauce piment
45 Min
Quinoa aux aubergines et patates douces
45 Min
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40min
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24h 45min