Compatibele versies
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de pois chiches en conserve, rincés et égouttés
- 1 c. à café de paprika
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'oignons nouveaux
- 10 brins de ciboulette fraîche
- 50 g de noisettes
- 1 c. à café de sel
- 400 g d'avocat
- 400 g d'eau
- 4 œufs, à température ambiante
- 4 tranches de pain au levain ou de pain de campagne
- 16 tomates cerise, coupées en quatre
- le jus d'1/2 citron jaune bio
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2236 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poke bowl hawaïen
45 Min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25 dk
Salade de pâtes, carottes, crumble et chèvre
25 dk
Avocado toasts, citron et tomates
10 dk
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13h
Bowl de légumes tout vert
50min
Poke bowl
30 dk
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35 dk
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40 dk
Œufs à la mexicaine et au guacamole
30 dk
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1 godz. 45 min