Compatibele versies
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de pois chiches en conserve, rincés et égouttés
- 1 c. à café de paprika
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'oignons nouveaux
- 10 brins de ciboulette fraîche
- 50 g de noisettes
- 1 c. à café de sel
- 400 g d'avocat
- 400 g d'eau
- 4 œufs, à température ambiante
- 4 tranches de pain au levain ou de pain de campagne
- 16 tomates cerise, coupées en quatre
- le jus d'1/2 citron jaune bio
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2236 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25 min
Fajitas de bœuf et guacamole
25 min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25 min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Avocado toasts, citron et tomates
10min
Bowl avocat, saumon fumé, riz noir et mangue
45min
Bowl de légumes tout vert
50min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Salade caesar à la fourme
50min
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40 min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45min
Salade de pâtes aux pois et pesto citron-menthe
50min