Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignon (1 gros oignon), coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 70 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates mûres, coupées en morceaux
- 1 c. à café de sucre en poudre
- ½ c. à café de sel
- 800 g d'aubergines, lavées, équeutées et coupées en tranches d'1 cm
- 1200 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches fantaisie (rigatoni, conchiglioni, penne)
- sel
- 35 g de pecorino, râpé
- poivre moulu
- 2 c. à soupe de feuilles de basilic frais
- 35 g de pecorino râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2121 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40p
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 Std. 20 Min
Gnocchi à l'amatriciana
25 Min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35p
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45p
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35p
Trofie au pesto
40p
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
1óra
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30p
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40p
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35p
Orecchiette, courgettes, tomates et pois chiches
40p